Śledząc ofertę rynkową proponowaną przez inne restauracje możemy z całą odpowiedzialnością powiedzieć, że wesele w Restauracji Pustelnik to mniejszy wydatek, większy wybór (menu opracowane na potrzeby gości i dostosowane do wymagań zamawiających).
Rocznie obsługujemy do 30 wesel i wiele kameralnych imprez.
Ceny netto od 205 zł/1 osobę.
Standardem naszego menu weselnego są m.in.: golonka z indyka w sosie żurawinowym, łosoś podawamy w sosie koperkowo-cytrynowym, polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym. Doradzimy i wybierzemy ciasta i tort. I to wszystko w cenie już od 205 zł!
W cenie wesela proponujemy:
- bardzo bogate menu /do 3,5 kawałka mięsa /osobę//
- I, II, III kolację na ciepło
- wino musujące na powitanie gości - gratis
- wystrój sali /stoły bogata kolorystyka - gratis/
- parking na samochody osobowe, busy, autokary
- ogródek letni
- bogata oferta dla dzieci / plac zabaw, zjeżdżalnie linowe, huśtawki,ścianka do wspinania, piaskownica, domek, proponujemy również współpracę z animatorami/
- pokój dla Młodej Pary - gratis
- wesele już od 205 zł / osobę.
Przedstawiamy Państwu III propozycję menu weselnego:
-----------------
I propozycja cena 205 zł/osobę
Przywitanie: chleb + sól, wino musujące
zupa: do wyboru w/g uznania
II danie podane wieloporcjowo
2,3 kawałka/osobę rolada śląska wołowa lub wieprzowa
- devolaj
- pieczeń wieprzowa w sosie winnym
- roladki z indyka nadziewane serem feta i brokułami podane w sosie chrzanowym
kluski śląskie, ziemniaki gotowane z koperkiem
kapusta czerwona na ciepło
zestaw surówek /kapusta biała,buraczki,seler z brzoskwinią/
deser: kawa i herbata bez ograniczeń / ciasto+owoce we własnym zakresie/
zimna płyta:
mięsa pieczone z dipem chrzanowym
patera pasztetów
patera serów
galaretki drobiowe
rulony z szynki i szparagów
ser mocarela z pomidorami
tatar z dodatkami
śledź opiekany
sałatki
bułeczki, masło
I kolacja:
1,5 kawałka mięsa/osoba
żeberka na kapuście, schab sote w sosie borowikowym
ziemniaczki opiekane z tymiankiem, kapusta pekińska
II kolacja:
barszcz czerwony z pasztecikami lub krokietem
III kolacja:
strogonoff podawany w wazach
napoje w/g zużycia
-----------------
II propozycja menu weselnego cena 220 zł/osoba
Przywitanie: chleb + sól, wino musujące
zupa: do wyboru w/g uznania
II danie podane wieloporcjowo
2,5 kawałka/osobę rolada śląska wołowa lub wieprzowa
- devolaj
- pieczeń wieprzowa w sosie winnym
- kaczka pieczona
- golonka z indyka w sosie żurawinowym
kluski śląskie
ziemniaki gotowane z koperkiem
kapusta czerwona na ciepło
zestaw surówek /kapusta biała,buraczki,seler z brzoskwinią/
deser:kawa i herbata bez ograniczeń
/ciasto+owoce do uzgodnienia/
zimna płyta:
mięsa pieczone z dipem chrzanowym
patera pasztetów
patera serów
galaretki drobiowe
rulony z szynki i szparagów
ser mocarela z pomidorami
tatar z dodatkami
śledź opiekany
sałatki
bułeczki, masło
I kolacja:
1,5 kawałka mięsa/osoba
łosoś w sosie śmietankowo-cytrynowym, polędwiczki w sosie borowikowym
ziemniaczki opiekane z tymiankiem, kapusta pekińska
II kolacja:
pałeczki z kurczaka z dipami, krupnioki pieczone z cebulką i jabłkami z cynamonem
podana z sałatką ziemniaczaną
III kolacja:
barszcz lub bulion
IV kolacja:
żurek swojski z jajkiem, boczkiem, ziemniakami i kiełbasą
napoje w/g zużycia
-----------------
III propozycja menu weselnego cena 240 zł / osoba
Przywitanie: chleb + sól, wino musujące
zupa: do wyboru w/g uznania
II danie podane wieloporcjowo
2,5 kawałka/osobę rolada śląska wołowa lub wieprzowa
- devolaj
- pieczeń wieprzowa w sosie winnym
- kaczka pieczona
- golonka z indyka w sosie żurawinowym
- filet z kurczaka faszerowany szpinakiem, mocarellą i cukinią
kluski śląskie
ziemniaki gotowane z koperkiem
kapusta czerwona na ciepło
zestaw surówek /kapusta biała,buraczki,seler z brzoskwinią/
deser:kawa i herbata bez ograniczeń / ciasto+owoce w cenie/
zimna płyta:
mięsa pieczone z dipem chrzanowym
patera pasztetów
patera serów
galaretki drobiowe
rulony z szynki i szparagów
ser mocarela z pomidorami
tatar z dodatkami
śledz opiekany
sałatki
bułeczki, masło
I kolacja:
1,5 kawałka mięsa/osoba
łosoś w sosie śmietankowo-cytrynowym, polędwiczki w sosie borowikowym lub do wyboru inne warianty
ziemniaczki opiekane, piure z tymiankiem, kapusta pekińska.
II kolacja:
schab sote w sosie podany z krokietem ziemniaczanym i brokułami opiekanymi
kolacja wyporcjowana.
III kolacja:
barszcz z krokietem
IV kolacja:
gulasz wieprzowy z pieczywem
w cenie: stół wiejski: pieczony schab, karczek,swojska kiełbasa,pasztetowe, krupnioki,smalec,ogórki
woda mineralna w cenie.
soki w/g zużycia.
-----------------
Stawiamy na tradycję, ale z nutką światowej kuchni, aby wszyscy Goście poczuli się komfortowo. Do dyspozycji Gości weselnych jest również hotel - ilość miejsc 34 w bardzo atrakcyjnych cenach.
Menu ustalane jest indywidualnie (dania mogą być spróbowane w restauracji).
powrót